Unik Assessment er professionelle analyser af individuel-, ledelses- og team performance, og kan fx bruges i forbindelse med rekruttering, medarbejder-, leder- og forretningsudvikling
Professionelle persontests og -analyser

Unik Assessment

I Unik Human Resources arbejder vi med professionelle assessment-værktøjer med henblik på at analysere, vurdere og forudsige individuel-, ledelses- og team-performance. Vores assessment-forløb tilpasses jeres behov og hjælper blandt andet med at vurdere følgende:
  • Hvad er personens stærke og svage sider rent kompetencemæssigt?
  • Hvordan optimerer vi det enkelte teams eller virksomhedens præstationer?
  • Hvilke kompetencer er der brug for i den konkrete funktion eller situation?
  • Hvordan kan vi udvikle eller kompensere for manglende kompetencer?

Hvorfor benytte sig af
Unik Assessment?

Da Unik Human Resources både har speciale inden for vurdering og udvikling af medarbejdere og ledere, har vi mulighed for at være en helheds- og løsningsorienteret sparringspartner. I Unik Human Resources hjælper vi medarbejdere, ledere og teams til at forstå, hvordan de kan blive mere succesrige i deres job og dermed skabe mere værdi for virksomheden.

Unik Human Resources persontests og assessment-værktøjer

Unik Assessment tager udgangspunkt i markedets bedste persontests. Alle konsulenter i Unik Human Resources er certificerede på højeste niveau i People Test Systems testværktøjer. Vi anvender blandt andet persontests (PTP), logiktests (PTL), teamtests (PTT) samt 360 grader tests (PT360). Professionel personvurdering og assessment anvendes både på executive-, specialist- og medarbejderniveau i forbindelse med rekruttering, konflikthåndtering, samt leder-, team-, og medarbejderudvikling.

Vil du vide mere?

Hør mere om hvordan vi kan hjælpe med jeres HR. Udfyld dine kontaktoplysninger og bliv kontaktet af en af vores eksperter.