En god og velorganiseret onboarding giver din nye medarbejder et professionelt indtryk af virksomheden og forståelse for medarbejderens plads i organisationen og teamet – og dermed ro til at fokusere på oplæring i det faglige indhold. Det sikrer, at din nye medarbejder bliver effektiv og værdiskabende på kortest mulige tid.
Giv din nye medarbejder den bedste start

Unik Onboarding

Undersøgelser viser, at det kan tage flere måneder, før en ny medarbejder er en integreret del af virksomheden og præsterer 100 procent. En nyansat skal derfor hurtigst muligt ”op i gear”, så vedkommende kan begynde at generere værdi for virksomheden. Fokus på onboarding af nye medarbejdere kan derfor være en rigtig god og langsigtet investering. Der bliver taget hånd om både den faglige-, kulturelle- og sociale introduktion til arbejdspladsen, hvilket øger medarbejderens trivsel og virksomhedsforståelse og i sidste ende produktiviteten.

Effektiv introduktion af nye medarbejdere på alle de krævede områder

Unik Human Resources har specialiseret sig i at optimere introduktionsforløb og –programmer, så virksomheden får medarbejdere, der hurtigere bliver produktive og dermed præsterer og skaber værdi for virksomheden. Unik Onboarding sikrer en god introduktion af nye medarbejdere samtidig med, at virksomheden udnytter potentialet hos den nyansatte optimalt – og så tilpasser vi naturligvis forløbet til din virksomhed og jeres behov. Med Unik Onboarding får I introduceret jeres nye medarbejdere til følgende områder:

  • Faglighed og opgaver
  • Virksomhedskulturen
  • Indsats og resultater
  • Systemer og informationer
  • Samarbejde og det sociale

- både før første arbejdsdag, de første par uger og hele vejen igennem introduktionsperioden (3-6 måneder).

Vil du vide mere?

Hør mere om hvordan vi kan hjælpe med jeres HR. Udfyld dine kontaktoplysninger og bliv kontaktet af en af vores eksperter.