Unik Business & Executive Coaching giver dig værktøjer til håndtering af ledelsesmæssige udfordringer og styrker dine lederevner
Coaching på ledelses- og direktionsniveau

Unik Business & Executive Coaching

Ønsker du at sætte fokus på dit personlige lederskab, få håndteret ledelsesmæssige udfordringer og/eller nå konkrete, strategiske mål? Unik Human Resources gennemfører ledercoaching for direktører og ledere i en række forskellige virksomheder og for nogle af Danmarks førende virksomhedsledere.

Ledercoaching sikrer dig kompetent sparring på dit personlige lederskab

Coaching er en af de mest effektive metoder til at øge engagement og kompetencer i organisationen og kan typisk ses direkte på bundlinjen. Ledercoaching er en hurtig og effektiv håndtering af krævende, ledelsesmæssige udfordringer. Med Unik Business & Executive Coaching får du sparring og råd, der udvikler dig som leder, styrker din samlede præstation og er med til at optimere din forretning.

Hvorfor Unik Business & Executive Coaching?

Der kan være mange årsager til at søge coaching, og vores coachingforløb er derfor altid skræddersyede løsninger, der tager udgangspunkt i dine eller din virksomheds behov. Ledercoaching har den store fordel, at der arbejdes både med kortsigtede og langsigtede resultater. I det daglige vil det betyde et større overblik og bedre udnyttelse af personlige ressourcer og en stærkere præstation. På længere sigt vil det betyde kompetencer og færdigheder, du vil kunne trække på resten af din ledelseskarriere.

Med Unik Business & Executive Coaching får du en strategisk sparringspartner, der også tør stille de konfronterende spørgsmål, som andre måske ikke tør stille dig.

Direktør Lise Holt Olesen har mere end 20 års erfaring med rådgivning og coaching af ledere og direktører og har været med til at forbedre stærke lederes præstation og på den måde optimeret forretningen.

Vil du vide mere?

Hør mere om hvordan vi kan hjælpe med jeres HR. Udfyld dine kontaktoplysninger og bliv kontaktet af en af vores eksperter.