Om Unik Human Resources

Dét står vi for

Unik Human Resources er et full-service HR-konsulenthus. Vores konsulenter er specialister i at hjælpe små- og mellemstore virksomheder med alle typer HR-opgaver. Vores HR-ydelser er altid løsninger, der tilpasses netop jeres behov – også selvom det kun er få timer om måneden. Vi hjælper virksomhedens ledere med at få klarhed over, hvordan de bedst muligt kan drive deres virksomhed og lede deres medarbejdere.

Kort sagt: Vores HR-konsulenter kan være med hele vejen. Og det er lige præcis dén virksomhedsfilosofi, vi arbejder ud fra. Vi kalder den ”With You All the Way”.

With you all the way
Virksomhedsfilosofi

“With You All the Way”

“With You All the Way” udtrykker vores forretningsidé og vigtigste princip: Vores HR-konsulenter er med hele vejen og kan håndtere alle HR-opgaver – fra start til slut. 

Vores virksomhedsfilosofi går ikke kun på de konkrete HR-ydelser. Den handler også om engagementet i det arbejde, vi leverer: Vi er med vores kunder hele vejen i både deres praktiske og mentale udfordringer.

Vi værdsætter engagerede partnerskaber, hvor vi investerer i hinanden. Vi tror nemlig på, at det på alle måder kan betale sig med gode og langvarige relationer. Vores HR-konsulenter tager stilling og giver proaktiv sparring – også når det betyder modspil. Vi taler ikke nogen efter munden, men brænder altid for at finde og skabe den optimale HR-løsning for jer.

Historien om Unik Human Resources
Historien om

Unik Human Resources

Da administrerende direktør Lise Holt Olesen i 1996 grundlagde Unik Human Resources, var det med en vision om at skabe forretningsorienteret og værdiskabende HR. Hun arbejder ud fra den klare holdning, at HR er benhård Risk Management og bør være en central del af virksomhedens forretning – uanset størrelse. I Unik Human Resources tror vi på, at de nære og langvarige relationer til vores kunder er med til skabe aflastning samt sikre et konstant fokus på den mest optimale HR-løsning for den enkelte virksomhed.

Vi har specialiseret os i optimering af den menneskelige kapital, og vi ved, hvor indsatsen skal lægges, for at de bedste resultater opnås. Vores arbejde giver dermed lederne mulighed for og tid til at fokusere på drift og strategi samtidig med, at de får skarp sparring og rådgivning i, hvordan de bedst muligt leder deres medarbejdere og optimerer både medarbejdernes og egen performance.

Samarbejdspartnere

Vi dækker hele HR-paletten

For at Unik Human Resources kan servicere vores kunder bedst muligt, har vi et veletableret samarbejde med en række specialister på områder, vi ikke selv er højkompetente indenfor.

Lise Holt Olesen
Virksomhedens ejer

Lise Holt Olesen

Lise er virksomhedens grundlægger og adm. direktør og har en Cand.merc. i Strategi, Organisation og Ledelse fra Copenhagen Business School.

Lise har rådgivet virksomheder, direktører, ledere og medarbejdere gennem mere end 20 år og har erfaring inden for alle discipliner og problemstillinger inden for HR. Lises speciale ligger inden for strategisk virksomhedsudvikling, forretnings- og personaleledelse. Hun er Unik Human Resources specialist i Executive Coaching, forretningsstrategi, ledelsesudvikling, strategisk HR og kommunikation samt psykologisk testning og -analyse. Når Lise afholder workshops, kurser og faciliterer processer, er Lise mester i at gøre temaet og teorien vedkommende for den enkelte leder eller medarbejder og inddrager og involverer vha. virkelighedsnære cases og fremlæggelser.

Kontaktoplysninger

  • Direkte: +45 2811 9322
  • E-mail: lho@unikhr.dk
  • LinkedIn:

Vil du vide mere?

Hør mere om hvordan vi kan hjælpe med jeres HR. Udfyld dine kontaktoplysninger og bliv kontaktet af en af vores eksperter.